Hors D’oeuvres
Éclairs με τυρί Stilton και καρύδια
Σικορέ γεμιστό με καπνιστή πέστροφα
Γαρίδες σε κρούστα πατάτας με chilli sauce
First Course
Οrzo pasta κριθαρότο με γαρίδες,
ντοματίνια και ούζο
Salad
Φωλιά parmigiano με ανάμεικτη σαλάτα
τηγανιτά μανιτάρια, vinaigrette ginger-lime
Palate Cleanser
Sorbet σαμπάνιας με φιλέτα lime
Entrée
Black Angus flap stake, sous vide για 6 ώρες στους 58ᵒC
σάλτσα κρασιού, νεαρές πατάτες, σπανάκι και πουρέ παντζάρι
ή
Φιλέτο σφυρίδας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου
aioli μαύρου σκόρδου, σάλτσα bouillabaisse, λαχανικά julienne
Dessert
Ganache σοκολάτας gianduja με crumble,
παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης
ή
Profiteroles, με ganache σοκολάτας Valrhona,
choux γεμιστά με crème pâtissière
Coffee, Champagne & Mignardises
Αρωματικός καφές φίλτρου
Plateau με Γαλλικά mignardises
Moët & Chandon Brut Imperial
| €60 ανά άτομο / min 10 άτομα |