Cocktails Υποδοχής
- Frozen Strawberry Daiquiri, με φρέσκιες φράουλες και lime
- Δροσιστικό Aperol Spritz με Prosecco και red orange aperitivo
- Mocktail με coulis μάνγκο, εσπεριδοειδή και σιρόπι καρύδας
Finger Food Υποδοχής
- Ποικιλία από Ιαπωνικά sushi
- Hosomaki – Ρολό ρυζιού τυλιγμένο εξωτερικά με nori
- Nigiri – Φιλέτο ψαριού πάνω σε ρύζι για sushi
- Uramaki – Ρολό τυλιγμένο με nori και ρύζι εξωτερικά
Salad Station
- Ελληνική Caesar’s με γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, σύγκλινο Μάνης και κρίθινο παξιμάδι Κρήτης
- Σαλάτα κινόα, edamame και μάνγκο, με τζίντζερ και κόλιανδρο σε dressing μέλι-λεμόνι
- Άγρια ρόκα με ποικιλία από ντομάτες, ελιές και αγγούρι, σε βιολογικό παρθένο αγουρέλαιο
- Ανάμεικτη σαλάτα με φιλέτο κοτόπουλο, καλαμπόκι, parmigiano και croutons, σε vinaigrette
Live Cooking Pasta Stand
- Penne με parmigiano και κρέμα, ετοιμάζεται σε κεφάλι τυριού
Live Cooking Risotto Stand
- Ιταλικό risotto μανιταριών με λάδι τρούφας και parmigiano
Tapas Buffet
- Γαρίδες σε κρούστα πατάτας με chilli sauce
- Νεαρές πατάτες με sour cream και χαβιάρι
- Τηγανητό πούρο κοτόπουλο με γλυκοπατάτα
- Δοκιμαστικός σωλήνας με gazpacho ντομάτας
- Éclairs με τυρί Stilton και καρύδια
- Κασιώτικα ντολμαδάκια σε dip γιαουρτιού με άνηθο
- Black angus bavette yakiotri με chimitsuri
- Κοτόπουλο yakitori με γλάσο από miso και sake
Dessert Stand
- Mousse au chocolat και crème fraiche
- Panna cotta με τριαντάφυλλο
- Ταρτάκια με κρέμα και φρούτα
- Ποικιλία από γαλλικά macarons
- Τρούφες σοκολάτας Valrhona
- Καραμελωμένα choux με κρέμα