ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING ΤΗΣ ATENE?

Ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Catering που περιλαμβάνουν:

Επίβλεψη και συμβολή στον σχεδιασμό της εκδήλωσης σας από αποκλειστικό σύμβουλο.

Τον απαραίτητο εξοπλισμό (τραπέζια ντυμένα με φίνα υφάσματα, σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα κλπ) υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Άρτια καταρτισμένο και φιλόξενο προσωπικό.

Γευστική δοκιμή του μενού της επιλογής σας.

Ψηφιακές παροχές για την ευκολότερη οργάνωση της εκδήλωσης σας.

Κατάλληλους χώρους για την φιλοξενία της εκδήλωσης σας με ευρύχωρο parking.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ?

Αναλαμβάνουμε catering menus για εκδηλώσεις από 18 (?) άτομα και άνω. Είμαστε όμως στη διάθεση σας για τις ιδιαίτερες ανάγκες της εκδήλωσης σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ?

Φυσικά, κατόπιν συνεννόησης και προγραμματισμό ραντεβού.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΛΩ?

Εξαρτάται από το πόσο νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία θα επικοινωνήσετε μαζί μας, από τη διαθεσιμότητα του χώρου που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και από τον αριθμό των καλεσμένων σας. Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το νωρίτερο δυνατόν.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ CATERING MENU ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ?

Φυσικά. Μπορεί να παραδοθεί αποκλειστικά το catering menu στην κατάλληλη βάσει προδιαγραφών συσκευασία για να μεταφέρετε τα φαγητά στα σερβίτσια σας, ή να αναλάβουμε εξολοκλήρου το στήσιμο του catering και την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ?

Επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας και καθορίζουμε τις ανάγκες σας. Σας στέλνουμε προσωποποιημένες λύσεις για το catering και τους ιδανικούς χώρους που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση σας, ακολουθεί τηλεφωνικό follow up και κλείνουμε ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε το μενού. Κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές και ορίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες.