Hors D’oeuvres
Νεαρές πατάτες γεμιστές με sour cream και χαβιάρι
Ιαπωνικό beef tataki και μαγιονέζα αρωματισμένη με wasabi
Ταρτάκι με mousse κατσικίσιου τυριού, bacon και βαλσάμικο
Γαρίδες σε κρούστα πατάτας με chilli sauce
Appetizer
Gravlax σολομού, συνοδεύεται από κάπαρη, κρεμμυδάκι, αυγό και σάλτσα χρένου
Salads
Σπανάκι και άγρια ρόκα με ψητό ταλαγάνι, αχλάδι και πιπεριά Φλωρίνης σε σος βατόμουρου
Ανάμεικτη σαλάτα με τηγανητά μανιτάρια και pappardelle κολοκυθιού, σε dressing ginger-lime
Φύλλα λαχανίδας και νεαρή ρόκα με αβοκάντο, σε λαδολέμονο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης
Σαλάτα piyaz με μαυρομάτικα, καπνιστά ντοματίνια και πρασουλίδα σε vinaigrette λεμονιού
Main Dishes
Ολόκληρη γαλοπούλα με κρούστα μπέικον γεμιστή με foie gras, κάστανα, κουκουνάρι και σταφίδες
Μοσχαρίσιο φιλέτο με δαμάσκηνα σε σάλτσα Bordeaux
Ravioli με γέμιση ricotta σε κρέμα τρούφας
Side Dishes
Πατάτες au gratin dauphinois, με κρέμα και bacon
Πουρές καπνιστής μελιτζάνας, hünkar beğendi
Χριστουγεννιάτικο pilaf με σαφράν, ξηρούς καρπούς και ρόδι
Desserts
Profiteroles, με ganache σοκολάτας Valrhona
Bûche de Noël
Χριστουγεννιάτικος κορμός Black Forest
| €700 για 10 άτομα |