ΧΩΡΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, η εταιρική σας εκδήλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο της εταιρείας σας

ή σε έναν από τους αποκλειστικούς χώρους εταιρικών εκδηλώσεων μας.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

400 άτομα / Αθήνα
KTHMA ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ

KTHMA ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ

700 άτομα / Κορωπί
ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟ

ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟ

600 άτομα / Αθήνα

MENU ETAIΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δείτε τα ενδεικτικά menu μας για εταιρικές εκδηλώσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

για να προσαρμόσουμε ένα menu στις ιδιαίτερες ανάγκες

και το ύφος της δικής σας εταιρικής εκδήλωσης.

Coffee
Breaks

Brunch
Buffet

Comfort
Food
Lunch
Break
Buffet

Healthy &
Fit Lunch
Buffet
Menu

Lunch
Buffet
Menus

Lunch Set
Menus

Vegeterian
Set Menu

Family
Style
Greek
Menu

Finger
Food
Menus

Live
Cooking
Action
Stands

Multi
Ethnic
Action
Stands

ΠΑΚΕΤΑ
ΚΡΑΣΙΟΥ &
Pampered
Bartending

ΕΙΔΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δείτε ενδεικτικά τα δημοφιλέστερα είδη εταιρικών εκδηλώσεων κι επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες σας.

Φυσικά, είμαστε στη διάθεση σας για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις ειδικές περιστάσεις της εκδήλωσης σας.

Gala Dinners

Τα εορταστικά εταιρικά δείπνα είναι ένα σημαντικό γεγονός τόσο για εσάς όσο και για τους ανθρώπους σας. Δείχνει στην ομάδα σας ότι νοιάζεστε.

Είναι η βραδιά που οι άξιοι υπάλληλοι αναγνωρίζονται και τιμούνται για όλες τις προσπάθειές τους και τη σκληρή δουλειά τους. Είναι ένας τρόπος να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας στους υπαλλήλους σας. 

Στην Atene Catering τιμούμε τόσο εσάς όσο και τους υπαλλήλους σας με ιδιαίτερη επιμέλεια και άψογο αποτέλεσμα.

COCKTAIL PARTIES

Όποιο κι αν είναι το γεγονός που θέλετε να γιορτάσετε ενδοεταιρικά, ένα cocktail party θα κάνει τη διαφορά! 

Απολαύστε δροσερά cocktails μαζί με τους καλεσμένους σας και συνδυάστε τα με το κατάλληλο finger food. 

Η Atene Catering είναι στη διάθεση σας τόσο με open bar κι επαγγελματίες στο χώρο σας ή σε έναν από τους αποκλειστικούς χώρους μας για εταιρικές εκδηλώσεις.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ MEETINGS

Συνοδεύστε τα διαλείμματα σας με απολαυστικά coffee brakes, smoothies, γλυκές και αλμυρές γεύσεις παίρνοντας ενέργεια και δύναμη για τη συνέχεια.

Σε περίπτωση που το meeting σας συνεχιστεί για περισσότερες ώρες, επιλέξτε το ιδανικό μενού για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα και ευχαριστείστε τους καλεσμένους σας.

Η ομάδα της Atene Catering είναι στην διάθεση σας όποια κι αν είναι η περίσταση, με ποιοτικές και νόστιμες γαστρονομικές επιλογές αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Απολαύστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες catering για τα συνέδρια, τα σεμινάρια, τα, εγκαίνια, τις εκθέσεις, τις εταιρικές παρουσιάσεις ή τις ημερίδες σας, με τη σφραγίδα ποιότητας της Atene Catering.

Η ποιότητα και το αποτέλεσμα των γαστρονομικών επιλογών για τους συμμετέχοντες, είναι εξαιρετικά σημαντική για την άριστη επιτυχία της εκδήλωσης σας και της εικόνας που αυθόρμητα δημιουργείται για την εταιρική σας ταυτότητα.

Κατανοούμε πλήρως τις ειδικές απαιτήσεις τέτοιας φύσεων επαγγελματικών εκδηλώσεων μετά από τις δεκαετίες εμπειρίας μας στο χώρο.

ΣΙΤΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Αν οι ανάγκες σας σε υπηρεσίες catering είναι πιο μόνιμες και επιθυμείτε να καλύπτετε την σίτιση των εργαζομένων σας, προσφέρουμε ακόμη και καθημερινές υπηρεσίες τροφοδοσίας με έμφαση στην ποιότητα, τη συνέπεια και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των υπαλλήλων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, οι προτάσεις μας είναι πάντα προσωποποιημένες για να ανταποκρίνονται σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Είμαστε σίγουροι ότι οι γεύσεις μας, τα πλήρους διατροφικής αξίας μενού μας και η ακρίβεια των υπηρεσιών μας, θα θέσουν τις βάσεις μιας σταθερής συνεργασίας.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Η παρουσία σας σε μια έκθεση πρέπει να είναι άψογη δεδομένης της μικρής διάρκειας της και της αξίας προβολής των προϊόντων σας.

Αφήστε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες και τους εν δυνάμει πελάτες σας με εκλεκτά αλμυρά και γλυκά εδέσματα, τέλειο καφέ, ποτό ή smoothies με φρούτα κι ενισχύστε την συνολική εικόνα της παρουσίας αλλά και του brand σας.

Η Atene Catering μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες τόσο της τροφοδοσίας όσο και την εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας, και θα φροντίσει για την άριστη έκβαση της εταιρικής σας εκδήλωσης.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ & ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι αποκλειστικοί συνεργάτες μας θα φροντίσουν για την μουσική/ηχητική κάλυψη της εταιρικής σας εκδήλωσης με βάση το ύφος της και τις ανάγκες σας.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για το catering της εκδήλωσης σας παρέχεται από την Atene catering. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σερβίτσιων και φίνων υφασμάτων ανάλογα με την περίσταση.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ MAZI MAΣ!

 

Αν επιθυμείτε η εταιρική σας εκδήλωση να διοργανωθεί και να εκτελεστεί με απόλυτη ακρίβεια, ποιότητα και ταχύτητα, η Atene Catering είναι μονόδρομος. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λύσουμε κάθε απορία και να ορίσουμε τις ανάγκες σας.