ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Atene Catering είναι μία από τις διαχρονικότερες και σταθερότερες εταιρείες στο χώρο των κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων που μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής. Το οικογενειακό κλίμα, η εμπιστοσύνη σας, η άριστη ποιότητα προϊόντων μας και η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας, μας έχουν καθιερώσει σε πρωταγωνιστή της ελληνικής αγοράς.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Atene Catering, είναι νέοι άνθρωποι ψυχή και σώμα. Διακρίνονται για τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα τους, πάντα πρόθυμοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις προσδοκίες σας.

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
& ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ
ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Διαθέτουμε άρτια οργάνωση, νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Σπάτα, έμπειρο προσωπικό και φινετσάτο εξοπλισμό.

Η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων, η άφθονη ποσότητα των διαφόρων εδεσμάτων, οι ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες και τα περίτεχνα cocktails, μας έχουν καθιερώσει σε πρωταγωνιστή στην ελληνική αγορά. 

Ένα από τα σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Atene Catering, είναι η διάθεση πολλών αποκλειστικών χώρων δεξιώσεων, οι οποίοι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και καλύπτουν απόλυτα ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

ΜΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η οικογένεια του Απόστολου Βάρσου και του Γεώργιου Μανωλιού, ευχαριστεί όλους εκείνους που ανέδειξαν και στήριξαν την εταιρεία όλες αυτές τις δεκαετίες και τους υπόσχεται να φανεί αντάξια των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης τους.

Οι παραδοσιακές αρχές, το πάθος για βελτίωση, η άριστη ποιότητα και ο σεβασμός προς τις ανάγκες του καθενός σας ξεχωριστά, μας συνόδευαν σε όλο αυτό το γλυκό ταξίδι και θα παραμείνουν πάντα η κινητήρια δύναμή μας.