ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Θέλετε να παραδώσουμε το catering menu αποκλειστικά στο χώρο σας ή να φιλοξενήσουμε το καλύτερο παιδικό πάρτυ σε έναν από τους αποκλειστικούς χώρους μας;

KTHMA ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ

KTHMA ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ

700 άτομα / Κορωπί
Santa Maria Estate

Santa Maria Estate

500 άτομα / Παιανία

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

Δείτε τα 3 ενδεικτικά μενού μας για παιδικά πάρτυ με κρύες και ζεστές λιχουδιές, τόσο για τα παιδιά όσο και τους γονείς καλεσμένους σας! Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μενού μας στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

ΜΕΝΟΥ 1

Atene_Catering_Menus_Served_featured

ΜΕΝΟΥ 2

Atene_Catering_Menus_Served_featured

ΜΕΝΟΥ 3

Atene_Catering_Menus_Served_featured

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΤΥ

Σε περίπτωση που θέλετε να φιλοξενήσουμε εμείς το παιδικό σας πάρτυ, απολαμβάνετε πλήθος υπηρεσιών που θα ευχαριστήσουν τόσο ενήλικες όσο και τους μικρούς μας φίλους!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σίγουρα τα παιδιά ξέρουν πώς να περνούν καλά και μόνα τους, εμείς όμως φροντίζουμε να απογειώσουμε την εμπειρία τους με πλήθος δραστηριοτήτων όπως: παιχνίδι σε φουσκωτό πάρκο, ψυχαγωγία με κλόουν, ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Οι ενήλικες καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν το πάρτυ χωρίς ανησυχία και άγχος. Η Atene Catering συνεργάζεται με καταρτισμένους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία συνεργασίας με παιδιά! Θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία και την ασφάλεια τους, μέσα σε ένα φιλικό και διασκεδαστικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για μοναδικές αναμνήσεις!